torstai 6. joulukuuta 2012

Hyviä pyhiä

Täällä sitä maleksitaan. Itsenäisyyspäivä ei merkitse meille kummallekaan mitään kummempaa kuin sitä, että saadaan luvan kanssa laiskotella sisällä lämpimässä. Tosin, Elsahan sitä tekee kylläkin joka päivä - luvan kanssa tai ilman! :D Eilen paketoin jo ensimmäisen joululahjan ja Elsa tuijotti tarkkaavaisena vierestä. Tuli ihan lapsuusmuistot mieleen, kun edesmennyt Jimi teki sitä myöskin (R.I.P.) ♥ Se on niin jännittävää, kun rapistellaan papereita ja mittaillaan naruja!




Ostin eilen Elsalle sellaisen "Sensitive" -annospussin, sillä sen vatsa on ollut hieman löysänä viime aikoina. Ehkä sekin jännittää joulun tuloa? Toivottavasti se nyt rauhoittuisi. Yksi päivä se ei malttanut odottaa wc-vuoroa, vaan teki tortun lattialle, suoraan keittiönurkkauksen puolelle. Samana päivänä se puklasikin kerran. Mutta sen jälkeen se on voinut paremmin. Aika usein vaan tuntuu ravaavan kopilla. Tai sitten se vain tuntuu siltä, kun olen ollut niin paljon kotosalla - entistä enemmän.



Yöllä tai tänä aamuna - en muista - nojasin kevyesti Elsan pehmeää turkkia vasten tyynyllä ja hetken kuluttua alkoi Elsa kuorsata kuin mies! Noustuani räpsin Elsasta muutaman kuvan. Sillä on kyllä tosi herkät silmät, koska vain muutamasta salamakuvasta sen silmät muuttuivat oudon keltaisiksi (ne ovat kyllä luonnostaankin hieman kellertävät) ja pupillit kapeiksi! Eikä se antanut ottaa enää ilman salamaakaan, koska eihän se voinut tietää, otanko ilman salamaa vai sen kanssa. Sain kuitenkin otettua vielä pari kuvaa ilman salamaa ja pussasin sitä kiitokseksi otsalle ja poskille. >''<


Täytyy ruveta pikkuhiljaa suunnittelemaan myös Elsan joululahjaa! Tuskin mitään hirveän isoa tai kallista, koska Elsa sai sen jättikiipeilypuunsa ihan vähän aikaa sitten. Jotain kivaa kuitenkin! Täytyy muuten kehua Elsan käytöstä, että ainakaan vielä se ei ole leikkinyt ikkunan jouluvaloilla. Se olisi helppoa nyt, kun tuosta telineestä se ylttäisi erinomaisesti. Hih, vilkaisin Elsaa ja se meinasi haukotella. Näytti aika pöljältä, kun kieli ilmestyi näkyviin, mutta keskeytti sitten kuitenkin haukotuksensa. :D Arka pikku nipsu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti