tiistai 25. joulukuuta 2012

Jouluyllätyksiä



Eilen olikin aika jännittävä päivä! Aamupäivällä hellin ja pusuttelin Elsaa niin paljon kuin ehdin. Kuuntelimme joulumusiikkia, katsoimme Joulupukin kuumaa linjaa ja Joulurauhan julistusta. Elsa törötti kuusen alla marssimusiikin pauhatessa. Kyyti tuli joskus klo 12 jälkeen ja lähdin kylään jouluaaton viettohon. Elsa jäi kotiin kyläreissun ajaksi. Illalla kotiin palattuani minua kohtasi aikamoinen näky! Joku vintiö oli kaatanut kuusen. En viitsinyt olla vihainen pikkuiselle, koska ihan ymmärrettäväähän se oli, kun sillä oli varmaan käynyt aika pitkäksi poissaollessani.



Mitä pikimmiten laitoin Elsalle ruuan. Sen jälkeen pääsimme avaamaan loputkin lahjat. Elsan paketeista paljastui leluja ja ruokaa. Hyvin käytännöllisiä lahjoja siis! Elsa kävikin heti yhden lelun kimppuun. Siinä on pyörät alla ja sen saa liikkumaan eteenpäin "itsestään", vetämällä sitä ensin tasaisella alustalla taaksepäin.





Tänään vietän koko päivän kotosalla keskenään Elsan kanssa. Rentoudutaan ihan kunnolla, syöpötellään ja katsotaan tv:tä. Tälläkin hetkellä Elsa makoilee kiipeilytelineensä ylätasolla. Aika samoilla linjoilla itsekin eli ei mitään sen tähdellisempää. Massut niin täynnä, että voisi vaipua horrokseen.


Leppoisaa Joulun aikaa, kisut ja kissojen ystävät! =^-.-^=

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti